Du er nu logget ind som {customerName}

Invitation

Til september er det 150 år siden at Oluf Brønnum slog dørene op til Danmarks første specialforretning med køkkenudstyr. I dag er vi Danmarks ældste i branchen med 150 års erfaring - og stadig familieejet med 5. generation ved roret.

26. september fejrer vi jubilæet med et brag af en fest
Det vil glæde os at se dig – kunder, leverandører, samarbejdspartnere, nuværende og tidligere medarbejdere, venner af huset og familie – alle er inviteret!

Vi ser frem til at markere denne særlige dag, og vi er i fuld gang med planlægningen. Lidt af dagens program kan vi afsløre nu (scroll ned og se mere), og hen over den næste tid glæder vi os til at kunne offentliggøre mere.

Det vil glæde os at se dig til vores 150-års jubilæumsfest, som Oluf Brønnum & Co A/S samt Oluf Brønnums Fond er værter for.

  • Brønnums historie begyndte september 1874 på hotellet 'Kongen af Danmark', Holmens Kanal 15, København.

    Her åbnede Oluf Brønnum Danmarks første specialforretning med køkkenudstyr. I dag ligger Nationalbanken på adressen.

    Bygning
  • Oluf Brønnum & Co - Holmens Kanal 15, København.

    Butiksfacade
  • Der blev brug for mere plads - i 1906 flytter butikken til adressen Holbergsgade 4 i København.

    Butiksfacade
  • En stadig øget omsætning nødvendiggjorde, at der måtte skaffes endnu mere plads.

    I 1917 flytter butikken til Holbergsgade 8 - Oluf Brønnum købte de 2 ejendomme på hjørnet af Holbergsgade og Tordenskjoldsgade (Tordenskjoldsgade 24).

    Bygning
  • Holbergsgade 8, København.

    I 1917 udvides butikken med glas og porcelæn.

    Butiksfacade
  • I 1950 blev pakhus erhvervet til lager i Christianshavns Kanal

    Pakhus
  • I 1979 vælger Brønnum at fokusere på kun professionelle kunder.

    Detailbutikker afvikles og virksomheden samles på vores nuværende adresse - Ellekær 10 i Herlev.

    Bygning
  • Ellekær 10 i Herlev - som Brønnum ser ud i dag - 150 år siden det hele begyndte.

    Facade
  • i 2021 blev Brønnums lager flyttet til Mileparken 2 i Skovlunde tæt på showroomet på Ellekær 10 i Herlev.

    Nu med 12.000 m2 lagerkapacitet og topmoderne faciliteter - optimeret med lagerrobotter og moderne reolsystem.

    Lagerbygning
  • Food Lab & Showroom bliver udvidet.

    August 2024 slår vi dørene op til 1300 topmoderne kvadratmeter med bl.a. spritnyt Food Lab på 750 m2 og med plads til 150 personer i samme rum.

    Bygning
1 / 10

Det sker på dagen

Dagen vil blive fyldt med festlige oplevelser med branchen i fokus - der vil være kokkekonkurrencer, inspirerende gæste-talks, mad og drikke, og vores spritnye 750 m2 store Food Lab vil blive indviet - det er her jubilæumsfesten løber af stablen.

Her kan du se de første glimt af dagens jubilæums-program.

Oluf Brønnums Fonds Talentpris 2024
- årets vinder kåres ved en kokkekonkurrence

Oplev når de fire finalister – alle ny udlærte kokke med håndværksmæssigt talent ud over det sædvanlige dyster i en kokkekonkurrence om æren og et rejselegat på 50.000 kr.

Vinderen af 2. pladsen modtager et rejselegat på 25.000 kr.
Vinderen af 3. plads modtager et rejselegat på 15.000 kr.
Vinderen af 4. pladsen modtager en Chef X.

Konkurrencen kommer til at foregå i vores nye topmoderne Food Lab, der står klar til august.

Du kan læse mere om Oluf Brønnum Fonds Talentpris her

I dommerpanelet sidder Brian Mark, Søllerød Kro - Eric Vildgaard, Jordnær - Theis Brydegaard, Alchemist - Bent Christensen, Den danske Spiseguide.

Pacojet Challenge 2024

Vi skal have fundet den danske Pacotizing® Mester, der senere på året skal til Pacojets hjemland Schweiz og konkurrere mod vinderne fra Canada, Italien og Norge.

Til jubilæumsfesten dyster tre professionelle kokke om en Pacojet 4 samt den danske finaleplads i Schweiz.

De tre kokke er Casper Dahl - Restaurant Clemens, Tim Maach - Café Ulla Terkelsen og Milton Addison Abel - ISS Kantinen i SEB huset. Oplev, når de går i køkkenet på jubilæumsdagen, og viser deres kreativitet med Pacojet, mens de klarer challenge-opgaverne.

Gæste-talks med fokus på branchen

I løbet af dagen vil du kunne opleve forskellige Talks med oplæg relateret til branchen:

Smag & oplev

I løbet af dagen vil vi byde på et bredt udvalg af mad og drikke: Gastrotrucken serverer lækre retter fra to food trucks. Husted Vin sørger for udsøgte vine. To ØL præsenterer et udvalg af spændende øl. Teedawn byder på forskellige alkoholfrie vine og øl.

Nyd også:
Forfriskende is fra Pacojet isbar og få dit kaffefix i kaffetuk-tuks. Berkel demonstrerer deres Flywheel og serverer skinke, mens Italforni rykker ind i vores nye Fastfood Lab og bager pizza. Oplev også Chef & Sommeliers populære glas, når de fortæller og demonstrerer.
Stemningen vil være i top med DJ og live jazzband.
David Johansen vil som konferencier præsentere og guide os gennem dagens aktiviteter, talks og kokkekonkurrencer.

Indvielse af vores spritnye Food Lab
150-års jubilæet vil blive markeret i nye omgivelser - nemlig i vores spritnye 750 m2 store Food Lab - kom og oplev Food Lab version 2 på denne festlige dag.

Med vores nye Food Lab skaber vi et endnu større trænings- og oplevelsesunivers, hvor der kan nørdes inden for gastronomien i det nyeste udstyr, der kan testes og leges med nye koncepter - og med plads til 150 personer i samme rum, er mulighederne mange – f.eks. til jeres næste konference, kursus, workshop, strategimøde eller kick-off-møde. Få et par glimt her

Kom og oplev vores nye Food Lab på denne særlige 150 års jubilæumsdag. Vi glæder os til at se dig.

Tilmelding
For at sikre den bedst mulig tilrettelæggelse af dagen, vil vi meget gerne modtage din tilmelding.
- du kan tilmelde dig her - så får du også en mail, når dagens program bliver opdateret.