Carnitas Sliders
Fremgangsmåde
Carnitas
Start med at skære jalapeno i skiver og bland derefter alle ingredienser sammen til en marinade.
Skær svinenakken i tern af ca. 5-7 cm og læg det en lille gastrobakke og hæld marinaden over og sæt låg på.
Lad det hele braisere i ca. 15-2 timer ved 160 grader (eller indtil det er så mørt at du kan rive det fra hinanden).
Lad det køle helt af i væsken gerne til næste dag.
Brioche
Opløs først gæren i vandet og rør på røremaskine derefter salt, sukker og mel i til dejen det har samlet sig.
Tilsæt derefter et æg af gangen og rør til sidst smør i lidt af gangen til alt smør er arbejdet ind i dejen.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse med et klæde over (det tager ca. 2 timer).
Fordel nu dejen i portioner af ca. 65 g stykket. (det giver ca. 12 stk. Form dem til små boller og lad dem hæve 30 minutter mere.
Pensl bollerne med æg.
Bag dem ved 190 grader gerne med 100% damp til det er flot gyldne og gennembagte.
Avokadopuré
Bland lime og avokado sammen til en grov mos og smag til med salt, peber og din favorit chili sauce.
Syltet rødløg
Snit rødløgene mellem fint.
Kog eddike og sukker op og hæld lagen varm over løgene og lad dem trække et par timer eller gerne til næste dag.
Dræn dem før servering
Ved servering
Riv kødet i strimler som pulled pork og steg det ved medium varme på en pande til nogle af stykkerne for en smule stegeflade (det er vigtigt ikke at stege det for længe da det så kan blive tørt.
Fjern fedtet fra marinaden og sigt den. Reducer marinaden til den er som en tyk sauce og vend kødet her i lige før servering.
Halver bollerne og saml nu slidersene ved at smøre en god portion avokado pure på top og bund, lig en god portion Carnitas ovenpå og top med syltet rødløg og frisk koriander.
Server med frisk lime og din favorit chili sauce på siden så folk selv kan dosere.