Du er nu logget ind som {customerName}

Opdag magien ved lavere temperatur - skab bedre mad med mindre svind

Forestil dig at kunne sænke temperaturen i ovnen mens du opnår de lækreste resultater. Dit kød bliver saftigt, mørt og smagfuldt som aldrig før – og svindet bliver ofte reduceret til det halve.

Det lærer du på dette kursus! Du vil nemlig gå herfra med en viden og teknik, der med en lavere centrumstemperatur forbedrer dine tilberedninger, mens de også bliver mere økonomiske. I løbet af vores 2 timer kursus vil du opdage, hvor enkelt du selv kan opnå disse fordele i dit eget køkken, hver gang du bruger denne metode.

Vi tør godt gå ned til 53oC - ja, du hørte rigtigt! Metoden er sikker og gennemprøvet. Vi ser på Fødevarestyrelsens værktøj, SiTTi, der gør det nemt at tjekke og dokumentere sikkerheden med blot et enkelt klik – og du kan lave de lækreste tilberedninger uden bekymringer. 
I løbet af kurset smager vi på en række lavtemperatur-tilberedninger af kød, fjerkræ, fisk, grøntsager og frugt, og vi vil diskutere, hvordan du nemt kan tilpasse resultaterne efter dine egne præferencer.

Du går ikke tomhændet hjem - vi giver dig en sikker lavtemperatur-opskrift på kyllingebryst og torskeryg, som du vil være klar til at prøve i din egen ovn næste dag. Du får også et lille værktøj, der viser hvor meget du sparer i svind – du indtaster blot din indkøbspris og mængde, og straks kan du se hvor meget du sparer. Samtidig med at du serverer mere saftige og smagfulde resultater.

Karsten Tanggaard, vores erfarne guide, har mere end 10 års erfaring inden for lavtemperatur-tilberedninger og har skrevet 3 bestseller-kogebøger om sous vide. Han er optaget i Det Danske Gastronomiske Akademi, og driver også BedreSikkerMad, hvor han hjælper professionelle køkkener med at implementere lavtemperatur-tilberedninger som et værdifuldt redskab til at servere bedre, mere økonomisk og sikker mad.

Kom med på dette gratis kursus og bliv inspireret, få viden og teknik til at gøre dine tilberedninger saftige, møre og smagfulde med mindre svind.

Tilmelding

Lavtemperatur i Herlev d. 20/3 2025

Grundet den store interesse for vores gratis kurser forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr på kr. 500,- ekskl. moms ved udeblivelse uden at give besked senest 48 timer før kurset. Afmelding skal ske via mail til foodlab@bronnum.dk. Hvis et kursus mod forventning ikke opnår tilstrækkeligt antal deltagere, forbeholder vi os retten til med 24 timers varsel at aflyse kurset uden yderligere konsekvenser. Ved tilmelding accepteres de angivne vilkår, og samtidig tilmeldes du vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde via et link i nyhedsbrevet.