Kataloger
Brønnum Care
Teknisk service
Konsulent
Log ind
Kurv
Produkter
Rullende Materiel og Inventar
Køkkeninventar
Diverse inventar
Gulvgruber
Skabe og Reoler
Skabe
Reoler og Hylder
Tilbehør til reoler og skabe
Rullende Materiel
Løftevogne
Tilbehør til rullende materiel
Afrydningsvogne
Dispenservogne
Lager/kørevogne
Tallerkenstativ
Traller
Stikvogne
Serveringsvogne
Vaske og dispensere
Vaske
Dispensere
Blandingsbatterier
Tilbehør til vaske
Borde og understel
Borde
Tilbehør borde og understel
Understel
Isenkram
Anretning
Olie/eddike
Dispensere
Lysestager
Bakker
Salt/peber/dressing
Belysning
Barudstyr
Bordskånere
Vaser
Flasker
Opbevaring & affaldshåndtering
Opbevaringsbøtter og glas
Krukker
Affaldshåndteringer
Tilberedning
GN kantiner
Bageudstyr
Silikoneforme
Stegepander
Knive & sakse
Gryder
Køkkenartikler
Termometre og ph-målere
Opøsere, grydeskeer og friture
Sier, sigter og tragter
Snitte- & rivejern
Pasta maskiner og forme
Osteskærere & tilbehør
Stege redskaber
Skærebrætter
Stel og service
Tallerkener
Serveringsdele
Bestik
Fade
Handicap service
Engangsservice
Æggebægre
Skåle
Glas og servering
Krus og Kopper
Kander/ karafler
Glas
Kaffe / tekander
Termokander
Maskiner
Drikkeløsninger
Espressomaskiner
Juicepresser & saftcentrifuger
Kaffemaskiner
Chokolademaskiner
Tilbehør til drikkeløsninger
Drikkevandskølere
Kaffe og teanlæg
Elkedeler
Fortilberedning
Øvrige småmaskiner
Røremaskiner og håndmixere
Grøntskærer/cutter
Tilbehør til fortilberedning
Slibemaskiner
Kartoffelskræller/Salatslynger
Blender og stavblendere
Vægte
Kødhakkere
Pålægsmaskiner
Pakkemaskiner
Emhætter og emfang
Væghængte
Tilbebør til emhætter
Frithængte
Opvask
Grovopvaskere/Forskyllemaskine
Tilbehør til opvaskemaskiner
Tunnel opvaskere
Underbords opvaskere
Hætte opvaskere
Køl/Frys
Blæstkølere/frysere
Kølevitriner/Salatbarer
Køle/Fryse skabe
Køle/Fryse rum
Vinkølere/Vinkøleskabe
Ismaskiner/Isterningsmaskiner
Tilbehør til køl/frys
Køle/Fryse borde
Varm/kold anretning/transport
Varmeskabe og tallerkenvarmer
Aktiv Varme/køle plader
Varmevitriner
Termokasser
Passiv varme/køleplader
Termovogne
Varmelamper/varmebroer
Tilbehør til varme
Vandbehandling
Tilbehør til vandbehandling
Saltanlæg
Osmoseanlæg
Flaskefiltrer
Koge/Stege/Bage
Kipstegere
Grill/Stegeplader
Salamandere
Tilbehør til Koge/Stege/Bage
Klemmegrill og Toastere
Vandbade/Sous vide/ Boilere
Kipgryder
Friture
Ovne
Kogeborde/komfurer
Hvidevarer
Køleskabe
Tilbehør
Kogeplader
Ovne
Opvaskemaskiner
Tørretumblere
Frysere
Emhætte
Vaskemaskiner
Køle/Fryseskabe
Komfurer
Rengøring og Hygiejne
Artikler og kemi
Rengøringsartikler
Personlig hygiejne
Strygebræt og strygejern
Salt og afspændings middel
Vask og rengøringsmaskiner
Beklædning
Kokketøj
Brugtvarer
Inventar
Affaldshåndtering
Rustfri hylde
Emhætte
Stikvogne
Termovogne
Reoler
Afløb
Termokasser
Blandingsbatteri
Rulleborde/vogne
Understel
Borde
Maskiner
Opvaskemaskine
Kipgryder/pander
Småmaskiner
Kaffe/Te
Isterningsmaskine
Røremaskiner
Kogeborde
Vanddispensere
Blender/stavblender
Vandbehandling
Køl / Frys
Kartoffelskræller
Ovne
Termovogn/varmevogn/kølevogn
Div. tilbehør
Pålægsmaskine/brødskære
Tilbud
Fast lavpris
Restsalg
FoodLab
Opskrifter
Tatar smørrebrød
Profiteroles med rygeost og rogn
Gode råd med jordbær og creme anglaise
Waterzooi fiskesuppe
Pocheret æg med spinat og mimolette hollandaise
Peach Melba med champagne sabayonne
Madeleines
Boeuf Bourguignon
Tartiflette
Quenelles på sandart og jomfruhummer sauce
Bocuse suppe
Crozets
Asparges vichyssoise med grillede asparges
Andelevermousse med Banyulsgelé, brioche og figner
Brandade de morue
Aligot
Lammecarré med ærter à la Francaise
Boardalaisesauce
Poulet Basquaise
Confit de Canard salat
Creme brulé med lavendel
Aspargessalat med sprød boghvede
Let brændte hvide asparges med æggeblommecreme og ost
Stegte grønne asparges, med Chorizovinaigrette og rygeost
"3 Gode med Selleri" Saltbagt selleri med Waldorfsalat
"3 Gode med Selleri" Sellericannelloni med brunet pure, brunet smør hasselnødder og urter
"3 Gode med Selleri" Selleri i Panko med palmekål, lagret ost, spejlæg og sennepsvinaigrette
"Condiments" Luftig Vinaigrette
"Condiments" Misomayo
"Condiments" Røget Olie
"Condiments" Sojamælksmayo
"Condiments" Syltede svampe i røget olie
"Fermentering" Fermenteret Rødkål
"Fermentering" Fermenterede Rødløg
"Det grønne hjørne" Helstegt blomkål med Hollandaise
Løg Bhaji
"Det grønne hjørne Vol 2" Svampekebab med pitabrød og Ramsløgsyoghurt
"Spice up your life" Vadouvan
Svampebolognese
"Det grønne hjørne Vol 2" Tortang Talong med urter og asiatisk sauce
"Spice up your life" Stegt broccolini med østerssauce og gris
"Spice up your life" Bønnecassoulet med bacon og chorizo
"Spice up your life" Mapo Tofu
"Spice up your life" Salat på confiterede kråser
"Fiduser til madspild" Congee
"Fiduser til madspild" Fermenterede urtestilke
"Fiduser til madspild" Kartoffelkroketter
"Fiduser til madspild" Marengs på ristede kartoffelskræller
"Fiduser til madspild" Rehydrerede Rødbeder
"Opskrifter efter udstyr" Pocheret æg ved 63 grader med svampeconsommé (Rational ovn)
"Opskrifter efter udstyr" Grøn persilleolie (Termomix)
"Syltninger" Saltsyltede citroner
"Syltninger" Syltede sennepskorn
"Umamiboostere" Dashi
"Umamiboosters" Saltede tørrede æggeblommer
"Umamiboosters" Tørret Misopulver
"Umamiboosters" Umamipaste
"Umamiboosters" Umamismør
"Condiments" Labneh
"Fermentering" Gulerødder
"Fermentering" Kimchi
"Fermentering" Vandkefir (Grundopskrift)
"Det grønne hjørne Vol 2" Braiseret porre med æggevinaigrette
"Det grønne hjørne Vol 2" Brændt porre med gedefriskost
"Det grønne hjørne" Silketofu i spicy tomatsauce
"Det grønne hjørne" Shakshuka
Panisse (Kikærtefritter)
"Det grønne hjørne" Mexicanske Gademajs
"Det grønne hjørne Vol 2" Indiske risboller med Tamarindchutney
"Fiduser til madspild" Bisque på majskolber med Torsk
"Det grønne hjørne Vol 2" Grillet hjertesalat med mættet vinaigrette
"Spice up your life" Tomatiserede linser med tørret pølse
"Spice up your life" Kogt og syltet grønt med muslingesauce
"Umamibooster" Svampeketchup
"Fiduser til madspild" Rejepulver
"Søde grundopskrifter" Lemon Curd
"Søde grundopskrifter" Hvid sej chokolade
"Søde grundopskrifter" Mørk Chokoladecreme
"Søde grundopskrifter" Mørk fast chokoladeganache
"Søde grundopskrifter" Mørk Chokolademousse
"Søde grundopskrifter" Kakao nougatine
"Søde grundopskrifter" Hvid chokoladeparfait
"Søde grundopskrifter" Luftig hvid chokoladecreme
"(Dej)lige opskrifter" Bao med selleri & Five Spice
"(Dej)lige opskrifter" fladbrød med aubergine og 7 spice
"(Dej)lige opskrifter" Gedeost i sprød filodej med citrus og valnødder
"(Dej)lige opskrifter" Samosa med kartoffel
" Fermentering" Chilisauce (4 mnd)
"Søde grundopskrifter" Chocolate Chip Cookie
"Søde grundopskrifter" Creme Anglaise
"Søde grundopskrifter" Marengs
"Søde grundopskrifter" Sorbet
"Søde grundopskrifter" Vanilje Panna Cotta
Palak Paneer med Naan
KFC Østershatte med eddikepulver
Bælgfrugter "Butter bean purè med græskar"
Bælgfrugter "Chokoladekage med kikærter"
Bælgfrugter "Cremet Butter bean suppe"
Bælgfrugter "Knækbrød på linsemel"
Bælgfrugt "Kroket på refried beans og friskost"
Bælgfrugter "Luftige sprøde Belugalinser"
Bælgfrugter "Socca"
Bælgfrugter "Sprøde krydrede kikærter"
Bælgfrugter "Sød pandekage på linsemel"
Cremet sauce på ristet selleri skræl
Glaceret selleri Asian style
Helbagt selleri carpaccio med nødder og urter
Helbagt selleri
Karamelliseret selleripure
Paneret selleri med fried chicken spice
Pulver på helbagt selleriskræl
Ristet selleriskræl
Selleri Kebab
Selleriskiver i røget olie
Syltet selleriskiver med fennikel
Linse Paté
Linsepostej med svampe
Pølse på linser og svampe
Butterbean mayo
Chili sin Carne
Kikærtepasta
Romkugler på kikærter
Peaball Sub
Rød linse fladbrød med kokoschutney
Munggo (Filipinsk bønnesuppe)
Vaniljeis
Chokoladeis
Aubergine tempura med asiatisk dip
Aubergine Taco
Unagi inspireret aubergine
Bede carpaccio med pinjekerne og lime
Rødbede Tatar
Glacerede beder med kirsebær og boghvede
Hårdt bagt butternut med Mascarpone
Græskar gnocchi med palmekål og brunet smør
Butternut pakker med rygeost og appelsin
Creme Fraiche mousse med kold rabarbersuppe
Crumpet med stegte jordbær og Creme Fraiche.
Torsketatar med tomat og ærter
Skindstegt kulmule med nye løg og blanquette
Koldskålscreme med jordbær og sprød havre
Kold ærtesuppe med karryfløde og rejer
Gazpacho med vakuumeret agurk
Friske bær med boghvede fløde
Havtornlemonade med Citrontimian
Melonsalat med Mascarponeis og Mynte
Nye kartofler med Løvstikke og Gammel knas
Sommersalat med flammegrillet Makrel
Gløgg Essens
Low and slow spidsbryst
Brioche fladbrød med Cashewnød "Nutella" og kirsebær
Hvid chokolade Panna cotta med geleret grape og mandler
Mørk chokolade og mandarin dessert
Mochi med Chokoladeganache
Upside down-løgtærte med ostecreme
Friteret sild, med syltet selleri, dild og karse
Linsefritter med Curry dip
Pandekager med chokolade og brunet smør is
Asian Style Hotwings
Hush Puppies
Carnitas Sliders
BBQ glaserede shortribs, med tranebær og citron
Spejlæg med spinatpuré, ramsløg og sennepsvinaigrette
Confiteret lammebov med glacerede beder og luftig mos
Ristede gulerødder med kefir/dild dressing og sprød boghvede
Vafler på en ny måde med melasse is og æbler
Rabarber medalje med honning ganache og Sichuan
Hvide asparges med persille vinaigrette og valnødder
Kurser
Lavtemperatur d. 23/1 2025 i Herlev
Lavtemperatur d. 27/2 2024 i Herlev
Lavtemperatur d. 20/3 2025 i Herlev
Rational demo i Vejle 4/12 2024
Rational demo i Vejle 15/1 2025 i Vejle
Rational og Lavtemperatur d. 5/12 2024 i Herlev
Hvad er Food Lab
Gastronomisk rådgivning
Food Lab rykker ind
Gastronomisk konsulent
Projekter
Brugtvarer
Inspiration
Nyheder
Du er nu logget ind som {customerName}
Tilberedning
Forside
Produkter
Isenkram
Tilberedning
GN kantiner
Se mere
Bageudstyr
Se mere
Silikoneforme
Se mere
Stegepander
Se mere
Knive & sakse
Se mere
Gryder
Se mere
Populære produkter