Tatar smørrebrød
Fremgangsmåde
Tataren
Skær kødet i små tern og vend den med salt, peber og lidt neutral olie.
Rugbrødet
Rist rugbrødet sprødt i smørret ved medium varme.
Mayoen
Bland æggeblomme, eddike og 2 slags sennep med 1 gram salt i en skål.
Pisk med piskeris let sammen i 30 sekunder og begynd at hælde olien stille og roligt i under omrøring til en tæt mayo.
Smag til og sæt på sprøjtepose.
Æggeblommen
Sæt de 4 æg i din rational ovn ved 63 grader combi ovn med 60 procent damp i 4 timer.
Køl af.
Klæk ægget og fjern alt hviden.
Kapers
Varm de 5 dl olie op til ca. 180 grader, afdryp kapersne grundigt og friter til de er sprøde og lig dem på fedtsugende papir.
Garniture
Skær cornichonerne som skiver.
Skær skalotteløgene i tynde skiver til løg ringe.
Pluk estragon topskud.
Pluk tallerkensmækkerne uden stilk.
Anretning
Anret tataren på brødet, derefter cornichonerne.
Læg blommen i midten og lav små dots af mayo rundt om.
Fordel resten af garniturene ud over tataren.