Du er nu logget ind som {customerName}

Bælgfrugter "Knækbrød på linsemel"

Giver ca. 3 gastronormplader.

Fremgangsmåde
Start med at koge Belugalinserne møre uden at overkoge dem i rigeligt med vand. Dræn dem grundigt og lad dem køle af. tør dem nu ved 85 grader i ovn eller Dehydrator til de er helt tørre.

Varm neutral olie op til 150 grader og friter dem i en sigte til de er luftige og sprøde, dryp dem af drys med en smule fint salt.

Lav nu en havregrød ved at koge havre op med vandet i en gryde ved middel varme. Tag den af varmen og bland med resten af ingredienserne.

Fordel massen på 3 stykker bagepapir og lig et stykke mere ovenpå, rul nu til ca. 1-2 mm. Tag det øverste lag af og drys med lidt havsalt.

Bag nu knækbrødet ved 150 grader i 30-35 minutter.

Lad dem køle af og knæk dem i rustikke stykker.

Alternativt kan du før bagning skære ned i dejen i de former du gerne vil have og knække dem af hvor du har skåret efter bagning.

OBS Du kan selv lave linsemelet ved at blende grønne linser fint.

Serveringsforslag
Server knækbrødet til oste, pålæg eller til en god salat.