Få hemmelighederne bag fremragende brød
Food Lab inviterer til brødbagningskursus i Food Innovation House, Vejle.
På vores brødbagningskursus introducerer vi dig til hemmelighederne bag fremragende brød - du vil komme til at lære om:
- Langtidshævning.
- Betydningen af forholdet mellem vand og mel.
- Hvordan du bruger surdej til at opnå det perfekte brød.
- At bage ved den korrekte temperatur.
- Og mange andre vigtige aspekter af brødbagning.
Kurset er designet til at øge både dit bageniveau og få mest muligt ud af dine deje. Du får erfaring i at arbejde med koldhævet hvededej og variationer med forskellige mængder fuldkorn.
Vi vil dykke ned i håndteringen af våde deje. Du bliver indviet i teknikkerne bag hævning, æltning, brødformning og bagning.
Vi gennemgår forskellige meltyper og deres unikke egenskaber, og giver praktiske tips og tricks til at bage mere effektivt i hverdagen, selv under travle forhold.
Du får en dybdegående forståelse for arbejdet med surdej, herunder hvordan du vedligeholder og styrer din egen surdej.