Du er nu logget ind som {customerName}

Grøntsager i fokus: Smag, konsistens og kreativitet i det professionelle køkken

Få inspiration til brugen af grøntsager med udgangspunkt i deres forskellige smage, konsistenser og egenskaber.

Med dialog og smagsprøver vil vi gerne inspirere til at grøntsager bruges velovervejet og interessant i de professionelle køkkener.

Vi afslutter dagen i grupper, hvor vi laver sjove og inspirerende tilberedninger af grøntsager.

Kom med og bliv inspireret til at anvende grønt mere bredt i jeres hverdag.

TILMELDING:

Grønne Måltider i Vejle d. 22/1 2025

Grundet den store interesse for vores gratis kurser forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr på kr. 500,- ekskl. moms ved udeblivelse uden at give besked senest 48 timer før kurset. Afmelding skal ske via mail til foodlab@bronnum.dk. Hvis et kursus mod forventning ikke opnår tilstrækkeligt antal deltagere, forbeholder vi os retten til med 24 timers varsel at aflyse kurset uden yderligere konsekvenser. Ved tilmelding accepteres de angivne vilkår, og samtidig tilmeldes du vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde via et link i nyhedsbrevet.