Du er nu logget ind som {customerName}

Få hemmelighederne bag fremragende brød

På vores brødbagningskursus introducerer vi dig til hemmelighederne bag fremragende brød - du vil komme til at lære om:

- Langtidshævning.
- Betydningen af forholdet mellem vand og mel.
- Hvordan du bruger surdej til at opnå det perfekte brød.
- At bage ved den korrekte temperatur.
- Og mange andre vigtige aspekter af brødbagning.

Kurset er designet til at øge både dit bageniveau og få mest muligt ud af dine deje. Du får erfaring i at arbejde med koldhævet hvededej og variationer med forskellige mængder fuldkorn.

Vi vil dykke ned i håndteringen af våde deje. Du bliver indviet i teknikkerne bag hævning, æltning, brødformning og bagning.

Vi gennemgår forskellige meltyper og deres unikke egenskaber, og giver praktiske tips og tricks til at bage mere effektivt i hverdagen, selv under travle forhold.

Du får en dybdegående forståelse for arbejdet med surdej, herunder hvordan du vedligeholder og styrer din egen surdej.

Brød

TILMELDING:

Brødbagning i Herlev d. 29/1 2025

Grundet den store interesse for vores gratis kurser forbeholder vi os retten til at opkræve et gebyr på kr. 500,- ekskl. moms ved udeblivelse uden at give besked senest 48 timer før kurset. Afmelding skal ske via mail til foodlab@bronnum.dk. Hvis et kursus mod forventning ikke opnår tilstrækkeligt antal deltagere, forbeholder vi os retten til med 24 timers varsel at aflyse kurset uden yderligere konsekvenser. Ved tilmelding accepteres de angivne vilkår, og samtidig tilmeldes du vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde via et link i nyhedsbrevet.