Rabarber og fennikel sorbet
Bring vand, appelsinjuice og sukker i kog. Tilføj rabarber og fennikel og kog indtil det er blødt. Bland med fennikelfrø og hindbær, lad det køle en smule ned og hæld det i en pacotizing® beholder.
Luk med låg og mærke. Frys ved -20 °C i mindst 24 timer.
Når det er nødvendigt, pacotize® én gang uden overtryk.
Rabarberkompot
Bring alle ingredienser undtagen rabarberstykker i kog og lad det simre i 30 minutter.
Si derefter gennem en fin sigte og bring i kog igen.
Tilføj rabarberstykker.
Lad det simre kortvarigt indtil rabarberen er blød, men ikke overkogt.
Lad det køle ned.
Fennikelsalat
Skær fennikel tyndt.
Bring rabarberkompotlagen i kog.
Hæld over fennikelsalaten og lad det køle ned.
Pynt med spiselige blomster og skovsyre.