Fremgangsmåde
Forvarm grillen til 475°F (ca. 246°C).
Placer mel, gær og havsalt i arbejdsskålen til en madprocessor udstyret med et multi-brugsknivblad og fastgør låget. Start maskinen og lad den køre i 10 sekunder, eller indstil timeren og lad maskinen fuldføre det programmerede cyklus.
Kombiner det varme vand med olivenolie og fordel jævnt oven på melblandingen. Tilføj den tørrede rosmarin og det ristede hvidløg. Start maskinen og lad den køre i 30 sekunder.
Fjern dejen fra arbejdsskålen og ælt den på en bordplade i cirka 1 minut. Placer dejen i en smurt skål og lad den sidde i et varmt område i 1 time, eller indtil den er fordoblet i størrelse.
Del dejen i to halvdele og stræk hver kugle ud til en 12 tommer (30 cm) pizzabund, eller den ønskede form. Placer den på grillen og kog i 2-3 minutter på hver side, flyt den til den øverste rist efter behov for at afslutte tilberedningen.